Όξφορντ – Σίτι 1-3, η ποιότητα νίκησε το πάθος (video)

Η ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που της έδωσε τη νίκη απέναντι στην παθιασμένη και μαχητική Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

Η ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που της έδωσε τη νίκη απέναντι στην παθιασμένη και μαχητική Όξφορντ Γιουνάιτεντ. 

Σ’ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο “Κασάμ Στάντιουμ” η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα της Οξφρόρδης που κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων της. 

Στο πρώτο μέρος θα περίμενε κανείς να περιμένει πως οι γηπεδούχοι θα ήταν ‘τρακαρισμένοι’ και πως η Σίτι θα έβαζε τους κανόνες του παιχνιδιού. Όμως οι παίκτες Καρλ Ρόμπινσον παρουσιάστηκαν έτοιμοι να κοιτάξουν στα μάτια τους διάσημους αντιπάλους τους και το έκαναν για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Όμως στο 22ο λεπτό οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έπαιξαν σαν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι και με απίθανη κυκλοφορία της μπάλας (8 πάσες μέχρι την τελική) για να φτάσει ο Ζοάο Κανσέλο να σκοράρει απέναντι από τον Άρτσερ. 

Η Όξφορντ πίεσε, ήθελε να δείξει πως δεν θα γίνει εύκολο θύμα και το πέτυχε. Στα πρώτα 20(!) δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους κατάφερε να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα με τον Τέιλορ και να ισοφαρίσει σε 1-1 ξεσηκώνοντας το κοινό της. Η Σίτι όμως έβαλε στο χορτάρι ποιότητα και με δύο πάσες έκανε πολύ γρήγορα το 2-1 με σκόρερ τον Στέρλινγκ στο 51′. Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, δεν λύγισαν και πήραν τα πάνω τους παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πίεσα έψαξαν το 2-2 αλλά ανοίχτηκαν πολύ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρουν χώρο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα και να σκοράρουν και πάλι με τον Στέρλινγκ στο 70΄για το 3-1. 

Το ματς είχε πάει για τα καλά στα χέρια της Σίτι, όμως οι παίκτες της Οξφόρδης δεν έριξαν λευκή πετσέτα. Ανέβασαν ρυθμούς πίεσαν πολύ και σίγουρα δικαιούνταν ένα ακόμη γκολ, όμως σε όλες τους τις προσπάθειες έβρισκαν μπροστά τους τον Μπράβο που τους σταματούσε. 

Το παιχνίδι τελείωσε με την Σίτι στο 3-1 και την Όξφορντ να κερδίζει το χειροκρότημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.