Μ.Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Στον τελικό του Carabao Cup η Μάντσεστερ (hls)

Για δέκατη φορά στην ιστορία της, η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί σε τελικό Λιγκ Καπ, μετά την επικράτηση με 2-0 και συνολικό 5-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup, εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ.

Η ομάδα του Τεν Χαχ, είχε κάνει σημαντικό βήμα έχοντας κερδίσει τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και παρατάχθηκε χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Αμφότερες ομάδες, έδειξαν διάθεση ν΄απειλήσουν στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχαμε λίγες και καλές ευκαιρίες. Στο 29 ο Κασεμίρο πήρε την κεφαλιά χωρίς να μπορεί ν΄απειλήσει τον Χένεσι.

Στο 34΄ο Τζόνσον, μετά από κούρσα, έπιασε το σουτ, με τον Χιτον να σώζει εύκολα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Φερνάντες με σέντρα, εντόπισε τον Βέγκχορστ, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 56΄ Ο Βέγκχορστ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του ΜακΚένα, με τον διαιτητή να μην δείχνει πέναλτι.

Ο Γκαρνάτσο στο 61 έκανε σπουδαία κίνηση από τ΄αριστερά και έπιασε το σουτ, με τον Χένεσι να διώχνει στην γωνία του.

Η Γιουνάιτεντ, απείλησε στο 66΄με τον Κασεμίρο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως δεν μπόρεσε να εντοπίσει την εστία.

Ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 67΄. Ο Κασεμίρο έπιασε δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως ο Χένεσι μάζεψε σταθερά την μπάλα.

Στο 73ο λεπτό, η Γιουνάιτεντ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μαρσιάλ, στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, βγήκε στην επίθεση έχοντας στήριγμα δύο παίκτες, ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε να πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει ξανά στον Γάλλο, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 1-0!

Οι παίκτες του Τεν Χαχ βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 76΄. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε σέντρα, ο Ράσφορντ γύρισε την μπάλα παράλληλα στο τέρμα και ο Φρεντ απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 83 ο Ντανίλο έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 με τον Χίτον να σώζει και στη συνέχεια ο Σάριτς σούταρε ψηλά άουτ.

Η Γιουνάιτεντ, έγινε η δεύτερη ομάδα που φτάνει δέκα φορές στον τελικό του Λιγκ Καπ, με την Λίβερπουλ να μετρά 13 παρουσίες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χίτον, Ουάν Μπισάκα, Βαράν(80΄Μαγκουάιρ), Μαρτίνες, Σο, Φερνάντες, Κασεμίρο(80΄Λίντελοφ), Φρεντ, Άντονι(63΄ Σάντσο), Βέχορστ(63΄Μαρσιάλ), Γκαρνάτσο(62΄Ράσφορντ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χένεσι, Λοντί(65΄Οριέ), Μπολί, ΜακΚένα, Γουίλιαμς, Μανγκαλά, Φρόιλερ(64΄Ντανίλο), Ντένις, Σκάρπα(86΄Χάμοντ), Τζόνσον(Μάιτεν), Στάριτζ(86΄Οσόνγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.