EFL Cup: Συνεχίζει στα προημιτελικά η Πρέμιερ Λιγκ…

Άνετα η Λέστερ πέρασε από την έδρα της MK Dons, δυσκολεύτηκαν Σαουθάμπτον, Νιουκάστλ και Γουλβς απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

ΓΟΥΛΒΣ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 1-0

Η Γουλβς τα βρήκε σκούρα και σώθηκε στο φινάλε από τον πάγκο της στο ντεμπούτο του Λοπετέγι. Ο Χουάνγκ κέρδισε πέναλτι και ο Μεξικανός Ραούλ Χιμένες λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε το προβάδισμα στους «λύκους» από την άσπρη βούλα (1-0, 77ο λεπτό). Μια ακόμα αλλαγή, ο νεαρός Γάλλος Νουρί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις (2-0, 91′)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ 2-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το πουθενά και με ένα αυτογκόλ του Γκάβιν Μπαζούνου πήραν προβάδισμα στο Σεντ Μέρις (0-1, 2ο λεπτό). Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε από την κεφαλιά του Τσε Άνταμς για να κλείσει το ημίχρονο (1-1, 25ο λεπτό) μετά τη ασίστ του Ελιονούσι. Οι Άγιοι πέρασαν στην επόμενη φάση με το δεύτερο προσωπικό γκολ του διεθνή Σκωτσέζου μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τζίλιγχαμ (2-1, 74ο λεπτό).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1-0

Η Νιουκάστλ δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση στους ‘8’ με ένα αυτογκόλ του Άνταμ Σμιθ μετά την σέντρα του Τρίπιερ (1-0, 67ο λεπτό).

ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΛΕΣΤΕΡ 0-3

Η Λέστερ, κάτοχος της διοργάνωσης τρεις φορές στο παρελθόν, τελευταία κατάκτηση το 2000, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τις 12 Νοεμβρίου. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν είχε στην διάθεση του τους Σουγιοντσού, Τζάστιν, Μπέρτραντ και Ρικάρντο Περέιρα. Οι «αλεπούδες» καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο βάζοντας δύο γκολ σε 11 λεπτά. Ο διεθνής Βέλγος, Γιούρι Τίλεμανς, άνοιξε το σκορ (0-1, 18ο λεπτό) και ο Ισπανός Αγιόθε Πέρεθ με όμορφο γκολ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου (0-2, 29ο λεπτό). Η Λέστερ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και έφτασε εύκολα στην επίτευξη τρίτου γκολ με τον Τζέιμι Βάρντι που σκόραρε με κεφαλιά από κοντινή απόσταση (0-3, 50ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.