Τσέλσι-Άστον Βίλα 1-1 (6-5, πεν.): Ο Τζέιμς της έδωσε την πρόκριση (hls)

Πριν αρχίσει το ματς για τον 3ο γύρο του Λιγκ καπ, η Τσέλσι εμφανιζόταν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα η οποία δεν είχε κερδίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2011.

Στον αγωνιστικό χώρο όμως η ομάδα του Ντιν Σμιθ, παρουσιάστηκε αποφασισμένη να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια ςΕυρώπης, και είναι αλήθεια ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο την έφεςρε σε δύσκολη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν ο Ρις Τζέιμς.

Ο 21 ετών δεξιός μπακ είχε την ασίστ στο 1-0 που πέτυχε με κεφαλιά ο Βέρνερ στο 54ο λεπτό και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε στην ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία που οι “μπλε” προηγήθηκαν 3-1 ( αστόχησαν Γιανγκ, Νακάμπα), αλλά στη συνέχεια αστόχησε και ο Τσίλγουελ. Ο νεαρός από τις Ακαδημίες της Τσέλσι ήταν ψύχραιμος στο 5ο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η Άστον Βίλα πέρασε δύσκολες στιγμές στο 2ο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ ωραία κεφαλιά του 19χρονου Κάμερον Άρτσερ στο 64ο λεπτό, σε ένα ματς με καταιγιστικό, κατά διαστήματα ρυθμό, με 28 τελικές προσπάθειες (18 για την Τσέλσι, 10 για την Α΄στον Βίλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.