Μπόλτον-Μπάρνσλεϊ: Πρόκριση στα πέναλτι για τους γηπεδούχους (hls)

Οι Trotters είχαν αποκλειστεί τις τρεις προηγούμενες σεζόν στον πρώτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ, φέτος όμως πήραν την πρόκριση αποκλείοντας το σύλλογο της Championship.

Θεωρητικά και βάσει κατηγοριών, η Μπάρνσλεϊ είχε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Carabao Cup έναντι της Μπόλτον και στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση στο University of Bolton Stadium επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Championship να είναι ανώτερη. 

Η Μπόλτον βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, αλλά ουδεμία εκ των δύο βρήκε δίχτυα και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, αφού δεν υπάρχει παράταση σε αυτόν το γύρο.

Ύστερα από 4 διαδοχικά εύστοχα πέναλτι για κάθε ομάδα, ο Ντίξον νίκησε τον Ντεβάντε Κόουλ, γιο του Άντι Κόουλ με τον Σίαν να ευστοχεί στο δικό του πέναλτι και να κάνει το 5-4, που ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στους Trotters.

Μπόλτον: Ντίξον, Τζόουνς, Τζόνστον, Αλμέιντα Σάντος, Γκόρντον, Λι (79′ Σίαν), Γουίλιαμς, Σάρσεβιτς (αρχ.), Ίζγκροουβ, Ντελφουνέσο (55′ Μπακαγιόκο), Ντόιλ (65′ Κατσούνγκα)

Προπονητής: Ίαν Έβατ

Μπάρνσλεϊ: Γουόλτον, Μουν, Έλικ, Χάλμε, Μίλερ, Στάιλς (60′ Κέιν), Μπένσον, Γουίλιαμς, Οντουόρ, Αντεμπογέτζο (56′ Τόμπσον), Γούντροου (αρχ.) (60′ Κόουλ)

Προπονητής: Μάρκους Σοπ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.