Ντάνι Άλβες: Προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής επίθεσης

Τι αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Στη φυλακή ύστερα από εισήγηση του Εισαγγελέα της Βαρκελώνης, μετά τη καταγγελία γυναίκας πως της επιτέθηκε σεξουαλικά σε κλαμπ της πόλης, βρίσκεται πλέον ο Ντάνι Άλβες! Μάλιστα, όπως σημειώνει το ισπανικό «El Periodico», σοκαριστικές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που είδαν το «φως της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τους Ίβηρες, το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, όπου ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε επιλέξει για να περάσει τις διακοπές του. Από την πλευρά της, η κοπέλα συνοδευόταν από δυο φίλες της, όταν ένας σερβιτόρος του κλαμπ τις προσέγγισε για να τις ενημερώσει πως έχουν λάβει πρόσκληση από έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Στην αρχή εκείνες αρνήθηκαν την πρόταση, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν κατόπιν επιμονής του Βραζιλιάνου.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ο ενάγων στη δίκη ανέφερε πως:

«O Ντάνι Άλβες άρχισε να τις ακουμπά κατά τη διάρκεια του χορού, προτού τελικά αρπάξει το χέρι της 23χρονής κοπέλας για να το βάλει στα γεννητικά του όργανα. Ο 39χρονος τότε της υπέδειξε ένα άλλο δωμάτιο (σ.σ τις τουαλέτες) και τη “διέταξε” να τον ακολουθήσει μαζί του. Ενώ άλλαξαν δωμάτιο, ο Άλβες την ανάγκασε να καθίσει πάνω του, την πέταξε στο έδαφος, την υποχρέωσε σε στομ@@@@ έρωτα, τη χαστούκισε, ενώ στη συνέχεια διείσδυσε μέσα της μέχρι να εκσπερματώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.