Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 3-3: Ματσάρα στην Ισπανία με εντυπωσιακό Μαρσέλο! (hls)

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ολική ανατροπή με πρωταγωνιστές τους Μαρσέλο και Ελ Αραμπί, αλλά ο Οχιό στο 90' έκανε το 3-3 για την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος στο δεύτερο φιλικό του στην Ισπανία επί της Σταντάρ Λιέγης με 3-3. Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ χρειάστηκαν δύο λεπτά για να φέρουν το παιχνίδι στο 3-2 υπέρ τους, αλλά στο 90′ δέχτηκαν το τέρμα της ισοφάρισης από τον Οχιό. Σπουδαία εμφάνιση από τον Μαρσέλο, ο οποίος μοίρασε τις ασίστ στα γκολ των Μακαμπού και Ελ Αραμπί. Πολύτιμος και ο Μαροκινός στράικερ με δύο γκολ κόντρα στους Βέλγους.

Αργός ο ρυθμός στα πρώτο δεκαπεντάλεπτο στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα από το Βέλγιο κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και στο 19ο λεπτό ο Ντάβιντα άνοιξε το σκορ με όμορφο μακρινό σουτ. Ο άσος της βέλγικης ομάδας απέφυγε τον Κασάμι και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα με δυνατό πλασέ στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0.

Στο 30ο λεπτό ο Κασάμι έκλεψε στο χώρο του κέντρου, ο Μπιέλ βρήκε με διαγώνια πάσα στον Γκάρι Ροντίγκες και εκείνος σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση, αλλά ο Μπόνταρ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός ανέβασε το ρυθμό του τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν από την ολοκλήρωση του α’ μέρους. Στο 39′ ο Ντόι βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος ύστερα από μονομαχία με τον Πέριτσα και τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε και στη θέση του πέρασε ο Μπουχαλάκης.

Η απάντηση που έψαχνε ο Ολυμπιακός στο γκολ του Νταβίντα ήλθε στο 58΄με τον Ελ Αραμπί. Ο Βρουσάι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε τον Μαροκινό και έκεινος πλάσαρε για το 1-1. Όμως η αμυντική αδράνεια των παικτών του Μίτσελ έδωσε εν νέου το προβάδισμα στην Σταντάρ. Ο Οχιό πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κρίστινσον για το 2-1 των Βέλγων. Ο Ολυμπιακός στο 69′ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ξανά με τον Μπακαμπού, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να κάνει το 2-2.

Στο 74′ ο Μαρσέλο με ωραία πάσα έβγαλε τον Μπακαμπού σε τετ-α-τετ και εκείνος έφερε το ματς στην ισοφάριση γαι τον Ολυμπιακό. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Πειραία πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με δεύτερη ασίστ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Ο Μαρσέλο έκανε την σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινό με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Στο 90′ η Σταντάρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πήρε τελικά τη φιλική ισοπαλία με δεύτερο γκολ του Οχιό. Ο Τσόνακ με όμορφη ενέργεια και σέντρα, βρήκε τον Οχιό, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κρίστινσον για το 3-3.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Ντόι (39′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι, Εμβιλά, Κασάμι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπιέλ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Αραμπί, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Κρίστινσον, Μαρσέλο, Καλογερόπουλος, Μπακαμπού, Φορτούνης, Ανδρούτσος.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Μποντάρ, Μποπέ, Τσίμιροτ, Λαΐφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Νταβίντα, Ζιάνι, Πέριτσα

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Χένκινετ, Μελεγκόνι, Ντουσέν, Νεκάντιο, Ντα Σίλβα (71′ λ.τρ. Μπόλιεβιτς), Ράσκιν, Κουαβίτα, Τσάνακ, Ζίνκερναγκελ, Ντάγκους και Οχιό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.