Λαμία-Λεβαδειακός 0-0: Ανεπίσημο ντεμπούτο για Παντελίδη

Φιλική ισοπαλία χωρίς γκολ για τη Λαμία και τον Λεβαδειακό στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των γηπεδούχων.

Ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Λαμία με το σκορ στο 0-0, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας των δύο ομάδων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας και το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία κατοχυρώθηκε στους γηπεδούχους με τον Γιακουμάκη. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας στο 82ο λεπτό «τράνταξε» το δοκάρι του Σαντομιέρσκι.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Σ. Παντελίδης): Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπενίτεζ, Σιμόν, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Γιακουμάκης, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Γκοράνοφ, Μπάμπης, Μποάκι, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Λεβαδειακός (Γ. Βέλιτς): Μάρκοβιτς (46′ Σαντομιέρσκι), Τσάπρας (80′ Ντουκαρά), Μπαχανάκ, Ντεντάκης (63′ Τζημόπουλος), Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίκας (80′ Κωνσαντινίδης), Χάμοντ (33′ Μεχία), Σκβαρκα (73′ Λούα Λούα), Βρακάς (67′ Σακό), Δούμτσιος (63′ Πέτρε), Τσιριγώτης (46′ Γιαννιώτας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.