Λουτσέσκου: “Έχουμε περισσότερες λύσεις”

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της ΑΕ Λεμεσού στο δεύτερο φιλικό επί Κυρπιακού εδάφους και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την λήξη του φιλικού αγώνα της Πέμπτης:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη και τη διάθεση στις προπονήσεις. Σήμερα υπήρχε και μα μικρή κόπωση. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στα επίσημα».

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό και αν αυτός αυξάνεται: «Είναι σημαντικό να μπορεί να επιλέξει περισσότερους ποδοσφαιριστές ο προπονητής. Οι παίκτες μας έχουν προσαρμοστεί, ξέρουν που βρίσκονται και αυτό μας δίνει αυτόματα περισσότερες λύσεις. Μπορούμε να εμμεταλλευτούμε την καλή περίοδο ενός, σε σχέση με την κακή ενός άλλου. Έχουμε λύσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα».

Για το τι περιμένει να δει από την ομάδα όταν θα επιστρέψει από την Κύπρο: «Να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει αυτοπεποίθηση, καλή φυσική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και αυτή είναι η λογική μας πάντα. Να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν αλλάζει το σκεπτικό του για τις μεταγραφές τώρα που έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του: «Παρόλο που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουμε συζητήσεις, έχουμε ένα πλάνο που αναλύουμε. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές οπότε δε μπορούμε να χαλάσουμε χατίρι».

Για την ευκολία στο σκοράρισμα τώρα, χωρίς πολλές ευκαιρίες και αν αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης: «Αυτό που έλεγα ότι μας λείπει σήμαινε τη χημεία, την ικανότητα να κρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και το δέσιμο των παικτών. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Το να προσαρμοστούμε σε συγκεκριμένα πράγματα, να κάνουμε το μισό μέτρο στο χώρο ή να περιμένουμε, είναι θέμα δουλειάς και αυτοπεποίθησης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.