ΑΕ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: 45 λεπτά από το μέλλον (hls)

Ο ΠΑΟΚ έδειξε το καλό πρόσωπο το οποίο θέλει ο Λουτσέσκου για ένα ημίχρονο κι έστειλε μήνυμα αλλαγής της εικόνας του στον δεύτερο γύρο.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με 3-0, με δύο γκολ που πέτυχε με παρόμοιο τρόπο από το πρώτο ημίχρονο κι ένα πολύ ωραίο τελείωμα του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο.

Ο δικέφαλος του Βορρά χωρίς να πιέζει πολύ, αλλά παίζοντας σταθερά κάτω από τη μεσαία γραμμή και προς την εστία της ΑΕΛ, έδειχνε πως εκείνος θα καθορίσει την τύχη του αγώνα. Κυκλοφόρησε την μπάλα καλά, έδειξε διάθεση και απέφυγε τα αμυντικά λάθη και τις αμυντικές ολιγορίες, εκτός του 20ου λεπτού με τη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ με προβολή κάνοντας το 1-0 στο 10′, από την πολύ ωραία προσπάθεια του Σάστρε από τα δεξιά.
Απάντησε με δοκάρι η ΑΕΛ, καθλώς του σουτ του Μπεραχίνο με δύναμη μέσα από την περιοχή και λίγο διαγώνια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

To 2-0 για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 31’από την πολύ ωραία κεφαλιά του Ολιβέιρα ύστερα και πάλι από εξαιρετική προσπάθεια του Νάρεϊ, αυτή τη φορά από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στα περισσότερα φιλικά παιχίδια, ο ρυθμός έπεσε φάσεις δεν έγιναν ιδιαίτερες και ουσιαστικά ο Λουτσέσκου έδωσε χρόνο στους παίκτες του για να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήρθε με τον Σβαμπ να βγαίνει απέναντι από τον Κυριάκου αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κύπριο πορτιέρε.

Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Μπίσεσβαρ με τον “Μπίσε” να σκοράρει ένα πολύ ωραίο γκολ στο 73ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε την μπάλα πάρα πολύ καλά, με υπομονή και μεθοδικότητα και όταν εκείνη έφτασε στα πόδια του Μπίσεσβαρ εκείνος είχε την έμπνευση αλλά και την ποιότητα να την περάσει πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Αντρέ Ρικάρντο, Τόμας, Σελιμάι.

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Στσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Ζαχαρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.