Άρης-Ιωνικός 2-0: Χωρίς να ιδρώσει και να «γκαζώσει» (hls)

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Ιωνικό Νίκαιας σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον κέρδισε με 2-0, μία εβδομάδα πριν το σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Γκόμελ. Δεν πάτησε... το πόδι στο γκάζι ο Άρης, κατά διαστήματα καλός και ο Ιωνικός.

Ο Άρης δεν έθελξε με την απόδοση του αλλά όπως δήλωσε αφοπλιστικά και ο προπονητής του, Χερμάν Μπούργος, ζητούμενο είναι η νίκη και αυτή ήρθε. Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο κομμάτι του αγώνα αλλά στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και οι «κιτρινόμαυροι» δεν άφησαν αυτό το γεγονός ανεκμετάλλευτο. Στο 60′ το αυτογκόλ του Σερβιλάκη έκανε το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Χαίροβιτς.

Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις

Νωθρό το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο παιχνίδι με τον Ιωνικό να είναι πιο δραστήριος στο πρώτο 20λέπτο, χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή του πάντως σε καλές στιγμές. Ο Άρης άρχισε να… ζεσταίνεται μετά το 35ο λεπτό και στο 39′ ο Πάλμα έκανε ένα πλασέ το οποίο σηματοδότησε και την πρώτη τελική των «κιτρινόμαυρων» προς την εστία. Ήταν να μην πάρει μπρος ο Πάλμα και στο 45ο λεπτό από πλάγια θέση εκτέλεσε υπέροχα ένα φάουλ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης είχε και τρίτη ευκαιρία αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε αρκετά ψηλά εκτός εστίας.

Το «δώρο» του Σερβιλάκη για το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους ο ρυθμός παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο 45λέπτο. Σε μία ανύποπτη φάση στο 60ο λεπτό ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί αφού ο Σερβιλάκης έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Ήταν μία σέντρα του Μαζικού και ο Σερβιλάκης προσπαθώντας να διώξει εκτός, βάζει αυτογκόλ.

Αγωνιστική άνοδος του Άρη και δεύτερο γκολ με τον Χαίροβιτς

Ο Άρης άρχισε να πατά καλύτερα στο χορτάρι μετά το γκολ και απελευθερωμένος από οποιοδήποτε άγχος, βρήκε τον δρόμο και για δεύτερο γκολ. Στο 70ο λεπτό ο Εμπακατά σέντραρε και ο Χαίροβιτς έπιασε μια έξοχη κεφαλιά, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χουτεσιώτη. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και πάλι αλλά στο 85ο λεπτό ο Πίρσμαν έφτασε κοντά στο 3-0. Η κεφαλιά του σταμάτησε στον Περλέσι, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στην γωνία του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Μπούργος): Κουέστα (45′ Σιαμπάνης), Οντουμπάτζο (66′ Εμπακατά), Μαζικού (66′ Πίρσμαν), Χρυσόπουλος (45′ Τανούλης), Φαμπιάνο (45′ Μπράμπετς), Νταμπό (66′ Ντουκουρέ), Ντιόπ (66′ Παναγίδης), Καμάτσο (66′ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (66′ Σγούρος), Λουίς Πάλμα (66′ Χατζηϊωάννου), Γκρέι (66′ Χαίροβιτς)

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης (71′ Περλέσι), Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς (58′ Χρ. Ιωαννίδης), Ιωαννίδης, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν, Μύγας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.