ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0 : Γενική πρόβα με δύο νέα πρόσωπα κι ένα γκολ! (hls)

Με ένα ωραίο γκολ του Μαρινάκη στο 75’, έπειτα από μακρινό σουτ ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη, στο τελευταίο τεστ πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών του.

Με ένα ωραίο γκολ του Μαρινάκη στο 75’, έπειτα από μακρινό σουτ ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη, στο τελευταίο – επί της ουσίας – τεστ πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών του.

Χωρίς κάτι το αξιόλογο τα πρώτα 25 λεπτά με τον ΟΦΗ να έχει την υπεροχή, χωρίς όμως την εύκολη προσέγγιση της αντίπαλης περιοχής!
Κάποια καλά σουτ του Μαρινάκη, του Καστάνιος και του Νέϊρα δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Τσέλιο.
Στην επανάληψη ο Νιόπλιας έκανε την ομάδα του πιο επιθετική κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πιέζει περισσότερο στο γήπεδο, αυξάνοντας βέβαια της δημιουργικότητάς του προκειμένου να φτάσει σε μια δίκαιη όσο και αναιμική νίκη πέραν του γκολ που πέτυχε ο Μαρινάκης στο 75′
Στα θετικά για την ομάδα του Νιόπλια, η παρουσία των Ντουρμισάϊ και Λάμπρου για πρώτη φορά στις αγωνιστικές… «εκδηλώσεις» όπως βέβαια και η παρουσία, έστω και προς το φινάλε, νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες.
Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα οι δύο ομάδες τίμησαν με ενός λεπτού σιγή τη μνήμη του Κρητικού μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.


Έτσι ξεκίνησαν :

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας) :
Σωτηρίου (46’ Βάτερμαν, 78’ Σηφάκης), Μαρινάκης Λυμπεράκης (46’ Κοροβέσης), Πασαλίδης, Βούρος, Γαγιέγος (59’ Ντουρμισάϊ), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (59’ Μπαλογιάννης), Λάμπρου και Καστάνιος (89’ Καρανδινός).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης)
Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Σερβολάκης, Κατσούρι (64’ Πέϊο), Μπουτσάκης (64’ Ντουμάνης), Βουτσάς (79’ Δασκαλάκης), Κουάτενγκ (46’Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (79’ Πάγια) και Κωστανάσιος (71’ Νικολακάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.