ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Φιλική νίκη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 επί της Λαμίας, το μοναδικό γκολ του Σάκχοφ ήταν αρκετό για να δώσει στους "κιτρινόμαυρους" τη νίκη.

Νίκη για την ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε από τα πόδια του Σάκχοφ στο 68ο λεπτό.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λαμία. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία με τον Γκαρσία στο 2ο λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής της “Ένωσης” έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τη μπάλα μπλόκαρε εύκολα ο Σαράνοφ.

Στο 24′ ήταν η σειρά της Λαμίας να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το διαγώνιο σουτ του Μανουσάκη έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Στάνκοβιτς. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε εννιά λεπτά αργότερα, ο Γκαρσία έκλεψε τη μπάλα, αλλά ο Ανσαριφάρντ δε μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόμανιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά το σουτ του κατέληξε εύκολα στα χέρια του “κιτρινόμαυρου”
γκολκίπερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν εκείνη με την πλειοψηφία των κινήσεων. Αρχικά στο 50ο λεπτό ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Σαράνοφ επεμβαίνει και κρατάει το 0-0. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Γκαρσία γύρισε τη μπάλα, όμως ο Αλμπάνη από καλή θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 56ο λεπτό η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες των “κιτρινόμαυρων”. Ο Μανουσάκης έκανε ένα σουτ, αλλά χωρίς να δημιουργέι προβλήμα στον Στάνκοβιτς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε η ΑΕΚ. Πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας με Σιμάνσκι και Καρίμ, που έκανε την ασίστ στον Σάκχοφ για το 1-0! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και αμφοτερες οι δύο ομάδες σταμάτησαν τις ευκαιρίες.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (77′ Σβάρνας) Βράνιες (84′ Μήτογλου) Τζαβέλλας (84′ Λάτσι) Χατζισαφί (77′ Μιτάι) Σιμάνσκι (87′ Ραντόνια) Λε Ταλέκ (64′ Σάκχοφ) Γκαρσία (77′ Σαμπανάτζοβιτς) Τάνκοβιτς (87′ Ρουκουνάκης) Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ, 

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.