ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει Κούρτιτς

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Γιάσμιν Κούρτιτς στο Κυριακάτικο φιλικό του δικέφαλου με την Φέγενορντ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιάσμιν Κούρτιτς στο Κυριακάτικο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Φέγενορντ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Σλοβάκο στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου, έχοντας ως στόχο να τον ενσωματώσει το συντομότερο δυνατό στην ομάδα.

O Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες:
Στην πρώτη αγωνίστηκαν οι: Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα. Μιχαηλίδης, Περέιρα, Σβαμπ, Εσίτι,Ζίβκοβιτς Α., Καγκάβα, Τζολης, Ολιβειρα.

Στην δεύτερη χρησιμοποιήθηκαν οι: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Λυρατζης, Βιειρίνια, Τσιγγάρας, Κουρτιτς, Ελ Καντουρί, Βρακάς, Μουργκ, Κούτσιας

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ανταπόκριση του 32χρονου μέσου στις απαιτήσεις του προπονητή του είναι εξαιρετική, κατά συνέπεια συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον δούμε στην απογευματινή φιλική συνάντηση της Κυριακής κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που είναι έτοιμος να μπει στις επίσημες διοργανώσεις εντός των επόμενων ημερών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.