Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ 1-0: Θέλει ακόμη δουλειά (vid)


Φανερά πιο έτοιμη η Αϊντχόφεν, καθώς η ολλανδική ομάδα σε μία εβδομάδα αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ για το Champions League, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, περιορίζοντας τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με 4-2-3-1 και είδε την ομάδα του να δέχεται πίεση από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 7ο λεπτό το πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής από τον Μαντουέκε, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 10΄ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Ζαχάβι, στο 25ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Φαν Χίνκελ και στο 26ο λεπτό η πίεση της ομάδας του Σμιντ απέδωσε. Ο Μαντουέκε άνοιξε το σκορ στο 26΄με δεύτερη προσπάθεια μετά την απόκρουση του Ζίβκοβιτς στο πρώτο σουτ του Φαν Χίνκελ και την αργοπορημένη αντίδραση του Βαρέλα.

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου άλλαξε ολόκληρη την 11αδα, με τον Ολιβέιρα να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Παρά τη δυνατή βροχή, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αγωνιστικά, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και είχε την πρώτη του καλή φάση στο 53ο λεπτό με τον Τζόλη. Μετά το πρώτο 15λεπτο, η Αϊντχόφεν ανέβασε και πάλι την απόδοση της και είχε δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά στο 63΄με την κεφαλιά του Τζουνιορ να περνάει άουτ και με τον Ιχατάρεν στο 72΄να νικιέται από τον Πασχαλάκη.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Βρακάς, Τζόλης, Μουργκ και Ολιβέιρα (78΄Kούτσιας).

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Ντρόμελ, Μβουένε (46′ Τέζε), Ραμάλιο (46′ Πρέπερ), Μποσκαλί (46′ Ομπίσπο), Μαξ (46′ Όπεγκαρντ), Φαν Χίνκελ (46′ Φίρχεφερ), Σανγκαρέ (85′ Ρίγκο), Μαντουέκε (46′ Ιχαταρέν), Γκέτσε (46′ Τόμας, 83′ Σάμπο), Βέρτεσεν (46′ Ζούνιορ), Ζάχαβι (46′ Φοφάνα)

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο “Φίλιπς Στάντιον” στην επιστροφή μετά από πολλούς μήνες των Ολλανδών φιλάθλων στα γήπεδα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.