Mαρτίνς: «Είδαμε ωραία πράγματα» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι παρά την ήττα από τη Ζάλτσμπουργκ ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά τώρα ξεκινάω τέταρτη χρονιά στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν έχω δώσει σημασία στο αποτέλεσμα, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Παρά την ήττα είδα θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε πιο πολλές επιθέσεις από την αντίπαλό μας, είχαμε περισσότερη κατοχή, κρατάμε τα θετικά γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια».

Για το σημερινό τεστ: «Η Ζάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που παρά το γεγονός ότι είναι νέα έχει πολλή ένταση στο παιχνίδι και είναι ανταγωνιστική. Κρατάμε τα θετικά που είδαμε, είδαμε ωραία πράγματα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα, ήταν ομαδική δουλειά, υπάρχουν πράγματα που θέλουν διόρθωση, ήταν το πιο σκληρό τεστ για μας αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μα».

Για τον Κουντέ: «Αυτό είναι το παιχνίδι του Κουντέ, αυτό θέλαμε από αυτόν αλλά τον δοκιμάζουμε σιγά – σιγά γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία, σήμερα έκανε αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.