Ζανκτ Πάουλι – Ντόρτμουντ 2-1: Έστειλε τους Κυπελλούχους σπίτι τους (hls)

Η Ζανκτ Πάουλι που οδηγεί την κούρσα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ και την απέκλεισε από το κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις στο 4ο λεπτό το προβάδισμα με το τυχερό γκολ του Αμενίντο και στη συνέχεια βασίστηκαν στον τερματοφύλακά τους. Ο Σμαρς ήταν εκεί στα 2 τετ α τετ με Αζάρ και Ρόις κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Ο Χάλαντ σούταρε ψηλά στο 19′ και σιγά σιγά η Ζανκτ Πάουλι όχι μόνο ισορρόπησε το ματς αλλά σε μια κόντρα επίθεση βρήκε το 2-0, όταν στο 40′ ο Μπουργκστάλερ γύρισε την μπάλα και ο Βίτσελ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ευκαιρία του Μπέλιγχαμ, αλλά ήταν ο Κόμπελ που σταμάτησε την κεφαλιά του Μπουργκστάλερ για το 3-0, δίνοντας ελπίδες στην Βτόρτμουντ. Στο 58′ ο Χάλντ ευστόχησε σε πέναλτι μειώνοντας σε 2-1, πέναλτι που χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής Όσμερς για να καταλογίσει.

Στο 63′ ακυρώθηκε γκολ του Χάλαντ για φάουλ του Μπέλιγχαμ πριν φτάσει η μπάλα στο σκόρερ και στο 70′ είχαμε την τελευταία ευκαιρία στο ματς με τον Άγγλο να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή,

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι “έσβησαν” το ματς και πήραν τη σπουδαία πρόκριση. Τελευταία φορά που η Ζανκτ Πάουλι απέκλεισε ομάδα της Bundesliga, ήταν η Λεβρκούζεν τον Αύγουστο του 2008.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.