Οικονόμου: “Πρέπει να συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού στην Κοπεγχάγη”

Ο Μάριος Οικονόμου αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό με τη Λίνγκμπι και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Κοπεγχάγη.

Ο Μάριος Οικονόμου αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό με τη Λίνγκμπι και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Κοπεγχάγη. Ο διεθνής στόπερ παραδέχτηκε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας και εξήγησε πως υπάρχουν θετικά πράγματα που πρέπει να κρατήσουν από το φιλικό, παρά το ισόπαλο 2-2.

Όλα εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα. Μόλις έφτασα εδώ, υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο και τώρα αγωνίστηκα βασικός. Απλώς πρέπει να συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού στην άμυνα μας. Αλλά έχω τους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοηθούν πολύ. Έχω δει πολλά βίντεο και μου εξήγησαν πως πρέπει να λειτουργεί η ζώνη στην άμυνα μας.

Είχαμε διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ μετά από δύο δικά μας λάθη. Αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας και περιορίσαμε καλύτερα τις αντεπιθέσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα.

Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά υπάρχουν καλά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε. Τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για την ομάδα”, υποστήριξε ο Μάριος Οικονόμου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.