Έρικσεν: Σκέφτεται σοβαρά τη μεταγραφή στην Οντένσε!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν προπονείται, ούτε αγωνίζεται στην Ίντερ λόγω του καρδιακού επεισοδίου που είχε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Euro (Δανία-Φινλανδία) και οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Οντένσε έντεκα χρόνια μετά τη μεταγραφή του στον Άγιαξ, «φουντώνουν».

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έγινε το πρόσωπο του Euro και ο πραγματικός νικητής της διοργάνωσης. Ο Δανός σούπερ σταρ διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του μετά το καρδιακό επεισόδιο στο παιχνίδι με την Φινλανδία, αλλά τα ερωτήματα πληθαίνουν όσον αφορά την καριέρα του.

Οι γιατροί στην Ιταλία δεν έχουν ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του στις προπονήσεις της Ίντερ και αυτό δύσκολα θα συμβεί. Ο Έρικσεν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιντσάγκι τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει, με προορισμό μία χώρα που μπορεί το ιατρικό πλαίσιο να είναι λίγο πιο… ευέλικτο.

Μία τέτοια είναι και η πατρίδα του. Σύμφωνα μάλιστα με τα ΜΜΕ της Δανίας, η Οντένσε έκανε κρούση στον παίκτη, με τους οπαδούς να προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008 στις ακαδημίες. Από την Οντένσε, ο Έρικσεν πήρε μεταγραφή για τον Άγιαξ και από εκεί και πέρα η ιστορία, γνωστή.

Για να δούμε εάν 13+ χρόνια μετά ο Έρικσεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του και την Οντένσε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.