Στη Βέιλε με τριετές συμβόλαιο ο Εμμανουηλίδης!

Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη φαίνεται πως βρίσκει στη Δανία και τη Βέιλε ο Εμμανουηλίδης ο οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιστορική ομάδα της σκανδικναβικής χώρας.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ποδοσφαιρικό προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρει θέση στο πράσινο ρόστερ και αποφάσισε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Μετά από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που είχε από το εξωτερικό, αποφάσισε να πει το “ναι” στην ιστορική Βέιλε από τη Δανία. Μια ομάδα που του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην οποία ευελπιστεί να γίνει βασικό και αναντικάστατο στέλεχος.

Η Βέιλε έχει κατακτήσει πέντε φορές το πρωτάθλημα της Δανίας και άλλες έξι το Κύπελλο, αλλά θέλει να επιστρέψει στην κορυφή μετά το 1984.

Εκεί, ευελπιστεί να βρει εμπιστοσύνη γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο ανεβαίνει ραγδαία τα τελευταία χρόνια, ενώ η όλη οργάνωση της χώρας, του ποδοσφαίρου και της Βέιλε αναμένεται να του παρέχουν όλα τα εχέγγυα για να αφοσιώθει μόνο στο επάγγελμά του.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.