Ουζουνίδης: “Δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος με την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην ήττα 2-0 από την Πάφο, η οποία τον άφησε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος με την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην ήττα 2-0 από την Πάφο, η οποία τον άφησε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν νοοτροπία, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Ουζουνίδης δήλωσε: “Το χειρότερο για μένα δεν ήταν η ήττα, παρόλο που είμαστε σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία, αλλά η αντίδραση που δείξαμε μετά και αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν το πιστεύω εγώ ο κόσμος και η διοίκηση δεν έχει σημασία, αλλά πρέπει να το πιστέψουν οι ίδιοι. Δε γίνεται όταν δέχεσαι ένα γκολ να σκύβεις το κεφάλι. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Δε γίνεται να προηγούμαστε πάντα, κάποτε θα προηγηθεί και ο αντίπαλος. Αυτό που δε μου άρεσε είναι η αντίδραση. Είτε θα αλλάξει από τα ίδια τα παιδιά είτε θα βρω εγώ τον τρόπο με τους κατάλληλους παίκτες που έχουν αυτή τη νοοτροπία για να το αλλάξουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.