Κύπρος: Ο Παπαδόπουλος τεχνικός διευθυντής στις μικρές εθνικές ομάδες (vid)

O Δημήτρης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου, έχοντας πλέον κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη των μικρών εθνικών ομάδων.

Το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδες, Νέοι, Ελπίδες) της Κύπρου ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη σεζόν ο Παπαδόπουλος είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕ Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχει ως εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της για βελτίωση και αναβάθμιση των μικρών Εθνικών μας ομάδων, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην πρόσληψη του Ελλαδίτη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μικρών Εθνικών Ομάδων.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Νέων και Ελπίδων, των οποίων η αποστολή είναι η σωστή εκπαίδευση και ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προκειμένου να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές την Εθνική Ανδρών. Επίσης, στα καθήκοντα του περιλαμβάνονται και οι Γυναικείας Εθνικές ομάδες και Futsal.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 ενώ έχει να επιδείξει σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη Παπαδόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο κατακτητής του EURO 2004 ανέφερε με τη σειρά του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ΚΟΠ για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο άθλημα που αγάπησα από μικρός. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη νέα γενιά, να τους εκπαιδεύσουμε, να τους προπονήσουμε και να τους καθοδηγήσουμε για να είναι έτοιμοι να δώσουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα Ανδρών αφού αυτός θα είναι ο στόχος μας. Θα αξιολογήσουμε τη σημερινή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε προκειμένου να βγάζουμε νέα ταλέντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.