Ουάρντα: Έκανε «κόλαση» το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ (vid)

Ο Αμρ Ουάρντα με την προκλητική συμπεριφορά του έκανε «κόλαση» το ντέρμπι Ανόρθωσης-ΑΠΟΕΛ.

Ο Αμρ Ουάρντα με την προκλητική συμπεριφορά του έκανε «κόλαση» το ντέρμπι Ανόρθωσης-ΑΠΟΕΛ.
Η συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στο παιχνίδι Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ προκάλεσε χαμό ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες επιδόθηκαν σε «πολεμικές» ανακοινώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Η Ανόρθωση επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ αλλά όλα κινήθηκαν γύρω από την συμπεριφορά του Αιγύπτιου με «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα στις δύο ομάδες.
«Στα πόσα fuck off αποβάλλεται ο Warda;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Στα πόσα “fuck off” αποβάλλεται ο Warda; Στα 100; Τιμούν τους ανθρώπους της Ανόρθωσης οι απολογίες για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους, όμως αυτός ο παίκτης τελείωσε ατιμώρητος το 90λεπτο. Και ούτε ο κ. Θεούλη άκουσε κάτι ούτε ο 4ος. Απλά τον έβλεπε όλο το γήπεδο…».
Ανόρθωση: «Η δικιά μας Ιστορία δεν έχει ντροπές»

Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση της Ανόρθωσης, η οποία ανέφερε:

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντάκτη της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έδωσε στο φίλαθλο κοινό την ευχέρεια να ξαναθυμηθεί ποιους ακριβώς εκπροσωπεί. Λαλίστατος αφενός, του ξέφυγαν αρκετά και σημαντικά αφετέρου. Μπορεί εάν θέλει να επεκταθεί, να ρωτήσει τον νυν προπονητή του ώστε να του παραθέσει και φάσεις και αγώνες και πρωταθλήματα (Δημοσιεύματα και δηλώσεις του, πολλές). Βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες προσδοκίες από μια Διοίκηση που τολμά να κάνει αναφορά στην Ιστορία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, ξεχνώντας ότι η δικιά μας Ιστορία, η ποτισμένη με αγώνες, θυσίες και αίμα εδώ και 110 χρόνια, δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές κανενός γηπέδου. Δεν υποτιμούμε την παρουσία και την ιστορία κανενός. Η δικιά μας Ιστορία όμως, ντροπές δεν έχει. Το να αγωνίζεσαι και να χάνεις, δεν είναι ντροπή.
Το μεγαλύτερο παράσημο όμως είναι όταν κερδίζεις, να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει και να «λερώσει» τη νίκη σου. Αντίθετα, ντροπιάζει την ιστορία σου όταν συνωμοτείς πίσω από κλειστές πόρτες με δήθεν εχθρούς για να «σκοτώσεις» πρωταθλήματα πριν τελειώσουν. Ντροπή είναι να συμμετέχεις σε «κοντραμπάντα» για τις ευρωπαϊκές συμμετοχές. Να σου δίδεται, μέσω του «κακού» VAR, μόλις μια κόκκινη από τις 3-4 που θα έπρεπε, μέσα σε πέντε μόλις αγώνες, και να βγαίνεις και παραπονούμενος κιόλας εξοργίζοντας κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο που δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Να σου φταίνε οι Κύπριοι, Πορτογάλοι και Ιταλοί VARίστες επειδή το 50-50 όπως εσείς το αντιλαμβάνεστε είναι «50 υπέρ μας και 50 εις βάρος των άλλων». Για μας το θέμα αυτό μπαίνει στο χρονοντούλαπο, καθώς έχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα να κάνουμε σε Κύπρο και Ευρώπη. Όσα είχαμε να πούμε τα είπαμε στη χθεσινή, γραπτή και εμπεριστατωμένη τοποθέτησή μας. Δεν έχουμε άλλωστε τη διάθεση να καταστούμε το επικοινωνιακό δεκανίκι μιας διοίκησης που μάταια προσπαθεί ξανά να αποπροσανατολίσει τους οπαδούς της για να μετατρέψει εκ νέου το #out σε #in. Δε θα επανέλθουμε».
ΑΠΟΕΛ: «Καθύβριζε τους πάντες ο Ουάρντα»

Ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε με νέα ανακοίνωση και σημείωσε:

«Αναμέναμε επίσης από την επίσημη Ανόρθωση να επαναλάμβανε τις άπειρες απολογίες των ανθρώπων της, στο τέλος του αγώνα, για την εμετική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους Warda. Ενός ανθρώπου που καθύβριζε τους πάντες από το πρώτο λεπτό και μέχρι τη στιγμή που μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα όταν εκστόμισε το τελευταίο «γ@@@ τη μάνα σας». Αυτός ο ποδοσφαιριστής που προκαλούσε συνεχώς την κερκίδα των φιλοξενουμένων και τον αντίπαλο πάγκο ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Σπύρο Ρισβάνη (προς τιμή του), να τον σπρώξει για να σταματήσει τις χειρονομίες, τη στιγμή των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ της ομάδας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.