Το γύρισε και πήγε τελικό

Η Μπορντό ανέτρεψε το 1-0 της Τρουά στον ημιτελικό του γαλλικού κυπέλλου επικρατώντας 2-1 και θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Εβιάν.

Η Μπορντό ανέτρεψε το 1-0 της Τρουά στον ημιτελικό του γαλλικού κυπέλλου επικρατώντας 2-1 και θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Εβιάν.

Η γηπεδούχος Τρουά προηγήθηκε στο 7′ με γκολ του Μπαχεμπέκ, με τους οπαδούς της να πιστεύουν στο όνειρο της συμμετοχής του τελικού για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι Γιρονδίνοι παρόλα αυτά είχαν άλλα σχέδια.

Ο Ντιαμπατέ ισοφάρισε σε κομβικό σημείο (41′) και έτσι κατάφερε η ομάδα του να μην πάει στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ.

Το τελειωτικό χτύπημα από τη Μπορντό, ‘ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Μπρεκέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 2-1.

Η Μπορντό θα βρεθεί σε τελικό κυπέλλου μετά από 26 χρόνια, αφού η τελευταία φορά ήταν το… μακρινό 1987, όταν είχε φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη μάλιστα κατάκτηση τροπαίου.

Απέναντί της η πρωτάρα Εβιάν, που θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, στον τελικό της 31ης Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.