Κύπελλο Γαλλίας: Η Λιλ τα έχανε, η ΠΣΖ όχι (hls)

Η ΠΣΖ επικράτησε με σκορ 3-0 της Λιλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας έχοντας όμως ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Κέιλορ Νάβας.

Μπορεί να ήταν η Λιλ εκείνη που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για να αιφνιδιάσει την ΠΣΖ στο “Παρκ ντε Πρενς” όμως ο Κέιλορ Νάβας έδειξε από την αρχή της βραδιάς τις διαθέσεις του επεμβαίνοντας στην τελική προσπάθεια του Μπουράκ Γιλμάζ κι εν συνεχεία του Ντομαγκόι Μπράνταριτς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μάουρο Ικάρντι, το οποίο ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης επικοινωνίας ανάμεσα στον Μενιάν και τον Τζάλο στο 9ο λεπτό, ενώ στάθηκαν τυχεροί όταν ο Μπουράκ Γιλμάζ με ωραίο σουτ απενεργοποίησε το Νάβας αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. 

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χρειάστηκε να αντικαταστήσει λόγω τραυματισμού τον Ικάρντι και ο Κίλιαν Εμπαπέ που πέρασε στη θέση του ήταν εκείνος που πήρε το πέναλτι από τον Τσελίκ, το οποίο εκτέλεσε σωστά για το 2-0. 

Στο δεύτερο μέρος οι Παριζιάνοι περιορίστηκαν στη διαχείριση του προβαδίσματος και οι “λιλουά” είχαν τελικές προσπάθειες με τους Νταβίντ, Μπαμπά, Γιαζιτσί οι οποίες είχαν όλες την ίδια κατάληξη. Επέμβαση δηλαδή από τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος έκανε το ίδιο και στο 77ο λεπτό στο πέναλτι του Γιαζιτσί. 

Το τελικό 3-0 πέτυχε με έξοχη ατομική ενέργεια στις καθυστερήσεις ο Εμπαπέ, για να συνεχίσει η ΠΣΖ την προσπάθεια υπεράσπισης του τροπαίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.