Ναντ – Τουλούζ 1-5: Κυπελλούχος με τρόπο μαγικό κι ονειρεμένο (hls)

Έγραψε ιστορία και το ‘κανε με μαγικό τρόπο η Τουλούζ, καθώς έστησε ανεπανάληπτο «πάρτι» στο «Stade de France», όπου συνέτριψε με 5-1 τη Ναντ και κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Γαλλίας στην ιστορία της.

Η ομάδα του Χάρη Τσιγγάρα (ήταν εκτός αποστολής) με μία αδιανόητη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ, έφτασε διά περιπάτου στην κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το «πάρτι» των γκολ ξεκίνησε από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κόστα βρήκε δύο φορές δίχτυα με κεφαλιές (4’, 10’). Στη συνέχεια τη «μπαγκέτα» στο σκοράρισμα πήρε ο Τάις Νταλίνχα, ο οποίος σημείωσε επίσης δύο γκολ (23’, 31’) και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ναντ προχώρησε σε τρεις αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει την τραγική εικόνα του πρώτου μέρους, όμως ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα. Ναι, στο 75’ μείωσε σε 1-4 με πέναλτι του Μπλας, όμως η απάντηση της Τουλούζ ήταν… ακαριαία. Στο 79ο λεπτό ο Ζακαριά Αμπουκλάλ σημείωσε πέμπτο γκολ και έβαλε το κερασάκι στη μαγική βραδιά της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.