Κύπελλο Γαλλίας: Στα ημιτελικά Ναντ και Τουλούζ

Η κάτοχος του τίτλου κατάφερε να επικρατήσει της Λανς με 2-1 και να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση προκειμένου να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της, ενώ οι Τουλουζέν διέλυσαν την Ροντέζ με 6-1.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Ναντ του Αντουάν Κομπουαρέ θα δώσει το «παρών» στην ημιτελική φάση του γαλλικού Κυπέλλου.

Η κάτοχος του τίτλου, αν και αγωνίστηκε σε ένα άδειο από κόσμο «Μποζουάρ» αφού ήταν τιμωρημένη για επεισόδια στον περσινό τελικό κόντρα στη Νις, κατάφερε να προκριθεί και μάλιστα με ανατροπή.

Η Λανς προηγήθηκε στο 28’ με τον Φοφανά, όμως στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι με τον Ντελόρ να ευστοχεί για την ισοφάριση.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με πέναλτι, σημείωσε στο 59’ το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 88’ ο Φουλτζίνι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των «Καναρινιών».

Πολύ εύκολο το έργο της Τουλούζ απέναντι στην Ροντέζ, την οποία παρέσυρε με 6-1. Μπορεί στους προηγούμενους γύρους η ουραγός της Ligue 2 να είχε αποκλείσει Μονακό και Οσέρ, όμως οι Τουλουζέν δεν είχαν όρεξη για αστεία.

Ήδη στο πρώτο 10λεπτο το σκορ ήταν 3-0 (5′ Αμπουκλάλ, 7′ Φαν ντεν Μπούμεν, 10′ Νταλίνχα) με τον Σαϊμπι να σημειώνει το 4-0 στο 21′ και τον Σουάσο στο 38′ το 5-0. Στο 51′ ο Νταλίνχα με πέναλτι πέτυχε το 6ο γκολ των γηπεδούχων, με την Ροντέζ να μειώνει σε 6-1 με τον Γιουνούσα.

Υπενθυμίζεται πως στην τελική τετράδα έχει προκριθεί και η Λιόν, ενώ ο τελευταίος προημιτελικός είναι αυτός μεταξύ της Μαρσέιγ και της Ανσί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.