Γκαλτιέ : “Είμαι υπό πίεση στην ΠΣΖ από την πρώτη ημέρα”

Η Παρί Σεν Ζερμέν αυξάνει την διαφορά από τους διώκτες της στην Ligue 1 όχι γιατί είναι εντυπωσιακή. Ο κόουτς Κριστόφ Γκαλτιέ απάντησε στα περί… πίεσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο +8 από τους διώκτες της στην βαθμολογία της Ligue 1 και ας έχει μόνο δύο νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Όσοι την ακολουθούν πετάνε βαθμούς. Δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Ο κόουτς Κριστόφ Γκαλτιέ σε συνέντευξή του στην Εκίπ μίλησε για την πίεση που υπάρχει στον πάγκο της Παρί.

“Έχω περάσει στην καριέρα μου περιόδους πίεσης και μεγάλων αγώνων. Όταν όμως είσαι προπονητής στην Παρί Σεν Ζερμέν είσαι υποχρεωμένος να φέρεις αποτελέσματα. Δεν είμαι σε πίεση τώρα τον Φεβρουάριο. Είμαι υπό πίεση στην ΠΣΖ από την πρώτη ημέρα”.

Το βράδυ της Τετάρτης η Παρί αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαρσέιγ για το κύπελλο Γαλλίας. O Γκαλτιέ εμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μαρσέιγ και έπαιξε σχεδόν 150 παιχνίδια με την φανέλα της πρώτης ομάδας.

“Ήξερα όταν υπέγραφα στην Παρί ότι κάποια στιγμή θα έπαιζα με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. Σιγουρα δεν θα είναι ένα τυπικό παιχνίδι της φάσης των 16, γεννήθηκα εκεί, έπαιξα μπάλα εκεί. Αλλά προσπαθώ να ξεχνάω όλα τα άλλα και να συγκεντρώνομαι για την πρόκριση”.

Ο κόουτς ανέφερε πως εκτός ομάδας για το ντέρμπι του Βελοντρόμ θα είναι οι Ρενάτο Σάντσες, Μουκιελέ και Κιπεμπέ με τους δύο τελευταίους πάντως να είναι κοντα στην επιστροφή στους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.