Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Συλλέκτης τροπαίων η Παρί! (hls)

Με τον Εμπαπέ να δημιουργεί και να σκοράρει οι Παριζιάνοι επιβλήθηκαν με 2-0 της Μονακό για να φτάσουν στην κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου στην ιστορία τους.

Μπορεί να μην έχει τη μοίρα της στα χέρια της σε ότι αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο Κύπελλο Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ασυναγώνιστη.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έφτασε τα 14 τρόπαια στο θεσμό, αφού στο Σεν Ντένι κατέβαλε την αντίσταση της Μονακό, νικώντας με 2-0.

Για το προβάδισμα των τροπαιούχων έβαλε το…χεράκι του ο Ντισασί, ο οποίος έχασε εύκολα την μπάλα από τον Εμπαπέ με το Γάλλο να δίνει έτοιμο γκολ στον Ικάρντι στο 19′ για το 0-1.

Οι Μονεγάσκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 69′ με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι του Νάβας, μετά τη σέντρα σουτ του Μαρτίνς, o Eμπαπέ είχε δοκάρι στο 80′, όμως ένα λεπτό αργότερα μετά την πάσα του Ντι Μαρία βρήκε στόχο για το τελικό 0-2.

Οι Παριζιάνοι, πολυνίκεις του θεσμού, έφτασαν τις 14 κατακτήσεις έχοντας συμμετοχή σε 19 τελικούς, ενώ από το 2015 και μετά μετρούν 6 τρόπαια σε 7 τελικούς!

Μονακό: Ματζέσκι, Σιντιμπέ, Ντισασί (74’ Μπαντιασίλ), Μαριπάν, Ενρίκε, Αγιλάρ (46’ Ντιατά), Γκολοβίν, Τσουαμενί, Φοφανά (60’ Μαρτίνς), Φόλαντ (74’ Φάμπρεγας), Μπεν Γεντέρ (60’ Γιόβετιτς)

Προπονητής: Νίκο Κόβατς

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Φλορέντσι (68’ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κέρερ, Ντιαλό, Παρέδες (79’ Ερέρα), Περέιρα, Γκέιγ, Ντι Μαρία (90′ Σαράμπια), Εμπαπέ, Ικάρντι (79’ Κεν)

Προπονητής: Μαουρίσιο Ποτσετίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.