Λιόν-Μονακό 0-2: Στα ημιτελικά η Μονακό (hls)

Η Μονακό επικράτησε με σκορ 2-0 της Λιόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Άτυχη στο πρώτο ημίχρονο η Λιόν που είχε τρία δοκάρια.

Η Λιόν κυριάρχησε της Μονακό στο πρώτο ημίχρονο και περίτρανες αποδείξεις περί τούτου αποτελούν τα τρία δοκάρια που είχε η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά. Ο τεχνικός των “λιονέ” τα παρακολούθησε από την κερκίδα, εκεί δηλαδή που είχε βρεθεί από τα μισά του πρώτου μέρους μετά την αποβολή του.

Οι γηπεδούχοι είδαν μέσα σε τέσσερα λεπτά με τη συμπλήρωση του ημιώρου είδαν τη μπάλα να σταματά τρεις φορές στα δοκάρια. Κορνέ, Μαρσέλο, Κακερέ ήταν οι άτυχοι…

Το σενάριο έγινε χειρότερο για τη Λιόν στις αρχές του δεύτερου μέρους. Ο Ντιομαντέ έκανε πέναλτι στον Μπαλό Τουρέ, πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ ο Μπεν Γεντέρ που το εκτέλεσε έδωσε προβάδισμα στη Μονακό.

Στο 61ο λεπτό ο Φόλαντ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0, ορθώνοντας Γολγοθά στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά την προσπάθεια τους δε μπόρεσαν να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.