Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 5-0: Στον ημιτελικό με ζωγραφιές (hls)

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας μετά την νίκη της στο Παρκ Ντε Πρενς απέναντι στην Ανζέ. Η ομάδα του Ποτσετίνο περιμένει τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Μονακό - Λιόν (22.10).

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ικάρντι στο 9ο λεπτό και με το αυτογκόλ του Μανσό στο 23ο λεπτό και η αλήθεια είναι πως ζορίστηκε στα πρώτα 45 καθώς η άμυνα της είχε αρκετά προβλήματα. Η Ανζέ θα μπορούσε να σκοράρει καθώς είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες όμως η ομάδα του Ποτσετίνο κράτησε το 0. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς τελείωσε στο τρίλεπτο 65′ – 68′ με τους Νεϊμάρ και Ικάρντι να κάνουν τέσσερα τα γκολ των Παριζιάνων. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μάουρο Ικάρντι πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε στον πάγκο και ξεκουράστηκε, απουσίαζαν Μαρκίνιος, Βεράτι και Κέιλορ Νάβας. Η Παρί έχει εκτός έδρας αγώνα με τη Μετς για το πρωτάθλημα και ακολουθούν οι αγώνες με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League. Η Παρί διεκδικεί το 14ο κύπελλο στην ιστορία της, πέρσι πανηγύρισε το 13ο στον τελικό με τη Σεντ Ετιέν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ποτσετίνο): Σέρχιο Ρίκο, Κέρερ, Ντανίλο Περέιρα (83′ Πεμπελέ), Μπάκερ (75′ Κουρζάβα), Γκέιγ, Παρέδες (74′ Ερέρα), Ντι Μαρία (73′ Σαράμπια), Ντράξλερ, Νεϊμάρ (72′ Κεν), Ικάρντι

Ανζέ (Μουλέν): Μπουτέλ, Πάβλοβιτς, Τομά, Μανσό, Καπέλ, Μανγκανί (69′ Κουλιμπαλί), Αμαντού, Καμπό (60′ Ελ Μελαλί), Περέιρα (76′ Μπομπισόν), Τιούμπ (76′ Τσο), Μπαοκέν (61′ Ντιονί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.