Ρεντ Σταρ-Λιόν 2-2 (πεν.4-5): Λαχτάρισε αλλά προκρίθηκε η Λιόν

Η Ρεντ Σταρ ήθελε να ρίξει ακόμη μία βόμβα στο Κύπελλο Γαλλίας μετά από εκείνη με τον αποκλεισμό της Λανς, όμως αυτή τη φορά κόντρα στη Λιόν χάθηκε στο λαβύρινθο των πέναλτι.

Η Ρεντ Σταρ ήθελε να ρίξει ακόμη μία βόμβα στο Κύπελλο Γαλλίας μετά από εκείνη με τον αποκλεισμό της Λανς, όμως αυτή τη φορά κόντρα στη Λιόν χάθηκε στο λαβύρινθο των πέναλτι.

Η Λιόν δεν έθελξε με την απόδοση της στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με δύο γκολ, αμφότερα “προσφορά” της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Λούκας Πακετά έκανε το 1-0 στο 28ο λεπτό και ο Μέμφις Ντεπάι το 2-0 στην εκπνοή.

Τα προβλήματα για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά άρχισαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Ρεντ Σταρ με τον αέρα του αποκλεισμού της Λανς πίεσε τους “λιονέ” και πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δεκατέσσερα λεπτά για να ισοφαρίσει. Το πρώτο με τον Μέισα Μπα στο 61ο και το δεύτερο με εκτέλεση φάουλ του Τζίμι Ρόιγ.

Οι “λιονέ” αναζήτησαν το νικητήριο γκολ με τον Λούκας Πακετά, όμως ο Βραζιλιάνος δε μπόρεσε να νικήσει τον Αντισεάμ κι έτσι η προσπάθεια πρόκρισης με την ολοκλήρωση του 90λεπτου οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Για τη Λιόν ευστόχησαν οι Γκιμαράες, Πακετά, Μαρσέλο, Ντεναγέρ, Τοκό Εκαμπί, ενώ για τη Ρεντ Σταρ οι Μέισα Μπα, Ντιράν, Τζαμπάνα, Εντόι, ενώ ο Ντιέγκο Μίτσελ αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι των γηπεδούχων, με τον Τζούλιαν Πόλσμπεργκ να κάνει την καθοριστική επέμβαση για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.