Μόνακο – Μετς 0-0 (5-4 πεν.): Σπέσιαλ… πρόκριση (hls)

Η Μονακό δυσκολεύτηκε αλλά, λύγισε την Μετς με 5-4 στα πέναλτι (0-0 καν. διάρκεια) και προκρίθηκε στους οκτώ του κυπέλλου Γαλλίας. Ο σπεσιαλίστας των κυπέλλων Νίκο Κόβατς κέρδισε άλλον έναν αγώνα στην καριέρα του.

Το Σάββατο στο πρωτάθλημα η Μονακό νίκησε άνετα 4-0 την Μετς το ματς κυπέλλου όμως… ήταν διαφορετικό.

Οι δύο ομάδες προσεκτικές στο πρώτο ημίχρονο, πήραν ελάχιστο ρίσκο. Καλές στιγμές μόνο για την Μονακό αλλά ο τερματοφύλακας Ουκιτζά είπε όχι σε Ζέλσον Μαρτίνς (2′ και 31′) και τον Φοφανά (31′).

Από το 60ο λεπτό και μετά ρίσκαραν οι δύο προπονητές. Καλύτερη στιγμή για την Μονακό το δοκάρι του Γιόβετιτς (80′) και στις καθυστερήσεις οι ευκαρίες των Γιόβετιτς και Μπεν Γεντέρ. Η Μετς απείλησε με τον Σαρ στο 84ο λεπτό αλλά ο Μαγέτσκι ήταν σε ετοιμότητα.

Το ματς έληξε χωρίς γκολ και πήγε στα πέναλτι. Η Μονακό ευστόχησε και στα πέντε και ο Μαϊγκά έστειλε την μπάλα άουτ στην τέταρτη εκτέλεση της Μετς.

Η Μονακό με 5-4 πήρε την πρόκριση και ο κόουτς Νίκο Κόβατς συνεχίζει ένα εντυπωσιακό σερί στα κύπελλα. Στην Γερμανία είχε κατακτήσει δύο τρόπαια και είχε χάσει έναν τελικό.

Αυτή ήταν η 20η νίκη του σε 21 παιχνίδια στην καριέρα του στα κύπελλα Γερμανίας και Γαλλίας δίκαια αποκάλεσε τον εαυτό του σπεσιαλίστα στις διοργανώσεις των κυπέλλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.