Στους «4» η Σιένα

Το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Σιένα, που νίκησε 1-0 την Κιέβο σε εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ντέστρο στο 54', δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Σιένα, που νίκησε 1-0 την Κιέβο σε εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ντέστρο στο 54′, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.


Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρόσι, αλλά η αριθμητική διαφορά δε στάθηκε ικανή για να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας πρόκριση για την ομάδα της Τοσκάνης, που απέκλεισε νωρίτερα της Κάλιαρι και Παλέρμο.


ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Ντραμέ, Μαντέλι (80′ Μπράντλεϊ), Μορέρο (64′ Παλόσι), Φρέι, Ατσέρμπι, Βάτσεκ, Χετεμάι (86′ Κιρίλοφ), Κρουζάδο, Μοσκαρντέλι, Ουρίμπε


ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Ρόσι, Μπελμόντε (66′ Μπολτζόνι), Ροσετίνι, Παραβιτσίνι, Γκάτσι, Μανίνι (51′ Τέρτζι), Άντζελο, Γκρόσι, Ρετζινάλντο, Γκονζάλες (52′ Ντέστρο)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.