Τα θέλει όλα η “Κυρία”

Η Γιουβέντους μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι, επικράτησε άνετα με 3-0 της Ρόμα και προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Γιουβέντους μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι, επικράτησε άνετα με 3-0 της Ρόμα και προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου Ιταλίας. Η “Κυρία” πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το ημίχρονο και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους “τζιαλορόσι”, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαμέλα στο 68′ με απευθείας κόκκινη.

Ο Τζιακερίνι με πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ της αναμέτρησης του κατάμεστου “Γιουβέντους Αρένα”, ενώ στο 30′ ο μεγάλος αρχηγός, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, διπλασίασε τα τέρματα των “μπιανκονέρι” με ένα υπέροχο γκολ με διαγώνιο πλασέ έξω από την περιοχή. Είναι το πρώτο γκολ του “Πιντουρίκιο” στο νέο γήπεδο της Γιούβε και μ’ αυτό έγινε ο μόνος παίκτης που έχει σκοράρει σε όλα τα γήπεδα της ομάδας.

Η Ρόμα δεν μπόρεσε να απειλήσει ποτέ τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Στεκέλενμπουργκ. Ο Κουαλιαρέλα είχε οριζόντιο δοκάρι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με κοντινό σουτ του Μάτρι στο 90′.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Εστιγκαρίμπια, Μαρόνε, Τζιακερίνι, Μποριέλο (63′ Μάτρι), Ντελ Πιέρο (77′ Κουαλιαρέλα)

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Χάιντσε, Κιέρ, Άνχελ, Ταντέι, Σιμπλίτσιο (67′ Γκρέκο), Γκάγο, Πιάνιτς, Λαμέλα, Τότι (72′ Περότα), Μπόγιαν (58′ Μπορίνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.