Πρόκριση στα πέναλτι για τη Σιένα

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση, η Σιένα κέρδισε στα πέναλτι την Παλέρμο και πέρασε στους "8" του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση, η Σιένα κέρδισε στα πέναλτι την Παλέρμο και πέρασε στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές στο “Ρέντσο Μπαρμπέρα”, με τον Ρετζινάλντο στο 21′ και το 59′ και με τον Γκονζάλες στο 40′.

Οι Σικελοί βρήκαν ισάριθμες “απαντήσεις” με τρία γκολ του Ίλιτσιτς στο 39′ και το 91′ από την άσπρη βούλα και στο 46′. Η Παλέρμο μάλιστα, κατάφερε και να προηγηθεί με τον Μπερτόλο στο 98′, αλλά ο Άντζελο στο 100′ ισοφάρισε άμεσα για τη Σιένα και έστειλε το ματς στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Εκεί, οι παίκτες του Τζιουζέπε Ζανίνο αποδείχθηκαν αρκετά πιο εύστοχοι και με τρία εύστοχα πέναλτι έναντι κανενός της Παλέρμο πήραν το “εισιτήριο” για την προημιτελική φάση του θεσμού. Αντίπαλος της Σιένα στους “8” θα είναι η Ουντινέζε ή η Κιέβο, οι οποίες αναμετρώνται στις 11 Ιανουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.