Γιουβέντους-Ίντερ 0-0: “Σβηστά” στον τελικό (hls)

Θέση στον τελικό του Coppa Italia για δεύτερη σερί σεζόν έκλεισε η Γιουβέντους, καθώς υπερασπίστηκε με άνεση το 1-2 του Μιλάνου και άφησε εκτός συνέχειας την Ίντερ.

Θέση στον τελικό του Coppa Italia για δεύτερη σερί σεζόν έκλεισε η Γιουβέντους, καθώς υπερασπίστηκε με άνεση το 1-2 του Μιλάνου και άφησε εκτός συνέχειας την Ίντερ.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο έχοντας… κάβα τη νίκη του πρώτου αγώνα, έπαιξε όσο χρειαζόταν για να μην μπει σε περιπέτειες και ξεπέρασε πιο εύκολα απ’ όσο πιθανόν θα φανταζόταν το εμπόδιο των “νερατζούρι”, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Νάπολι-Αταλάντα, με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου για 14η φορά στην ιστορία της. 

Η πρώτη καλή στιγμή της Γιουβέντους στη ρεβάνς με την Ίντερ ήρθε στο 64ο λεπτό, όταν ο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Το ίδιο συνέβη και στο 70ο λεπτό, όταν ο Πορτογάλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά και πάλι έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σλοβένο. 

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, σκορ που αποδείχθηκε αρκετό για τη “Μεγάλη Κυρία” προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του Coppa Italia.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.