Ίντερ-Γιουβέντους 1-0: Σκόραρε νωρίς και προκρίθηκε δίκαια (hls)

Για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, η κυπελλούχος Ιταλίας Ίντερ θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η ομάδα του Ιντζάγκι επιβλήθηκε 1-0 της Γιουβέντους στον επαναληπτικό ημιτελικό και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Φιορεντίνα-Κρεμονέζε που παίζουν την Πέμπτη το βράδυ.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ παθητικά στο παιχνίδι και το “πλήρωσε” νωρίς, μόλις στο 15ο λεπτό, όταν συνδυάστηκαν υπέροχα Τσαλχάνογλου-Μπαρέλα και ο Ιταλός μέσος με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντιμάρκο μέσα στην περιοχή, με τον 25χρονο να πλασάρει ιδανικά τον Περίν για το 1-0. 

Η Ίντερ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και η απουσία των Κουαδράδο-Βλάχοβιτς, εμφανέστατη, με τους “νερατζούρι να απειλούν με δύο καλά σουτ του Λαουτάρο (32΄, 38΄) και τη Γιουβέντους να έχει τη μοναδική της πολύ καλή φάση στο 34΄, με το ξαφνικό σουτ του Κόστιτς να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Ονάνα σε κόρνερ. 

Στην επανάληψη η Γιουβέντους δημιούργησε την πρώτη καλή φάση με ένα καλό σουτ του Λοκατέλι που εξουδετέρωσε ο Ονάνα, αλλά από το σημείο αυτό και μετά οι “νερατζούρι” χωρίς ιδιαίτρη δυσκολία κράτησαν το υπέρ τους σκορ που τους οδηγεί στον μεγάλο τελικό. 

Η Ίντερ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με αντίπαλο τη Γιουβέντους καθώς δεν είχε νικήσει ποτέ τους “μπιανκονέρι” στα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.