Ιντσάγκι: «Πρέπει να δώσουμε το… 120% για το Κύπελλο»

Στην αξία που έχει για την Ίντερ να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια, αναφέρθηκε ο Σιμόνε Ιντσάγκι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον μεγάλο τελικό με τη Γιουβέντους (Τετάρτη 11/5, 22:00, Novasports2HD).

Ο νεαρός τεχνικός που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Coppa d’ Italia με τη Λάτσιο (τρεις ως παίκτης και μία ως προπονητής), τόνισε πως το κλειδί για τη νίκη θα είναι η ένταση.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Είναι τελικός και αυτά τα παιχνίδια παίζονται με ένταση, επιθετικότητα και αποφασιστικότητα. Η Γιουβέντους είναι δυνατός και ποιοτικός αντίπαλος, θα πρέπει να δώσουμε το 120% για να σηκώσουμε το δεύτερο τρόπαιο.

Θα υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο χορτάρι, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε ματς όπως αυτό της Τετάρτης. Αν σκεφτούμε την παρουσίαση μας στις αρχές του περασμένου Ιουλίου νομίζω ότι κάναμε πολύ μεγάλη δουλειά. Είμαστε στο Μάιο και είμαστε ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους. Μετά τον τελικό θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα» τόνισε ο Ιντσάγκι και πρόσθεσε για την εφετινή σεζόν.

«Με ευχαριστεί το γεγονός πως μόνο ο Μουρίνιο μάζεψε περισσότερους πόντους από εμένα στην πρώτη του σεζόν στην Ίντερ. Οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη μεγάλη σεζόν, όπου κόντρα στην Γιουβέντους δίνουμε το 50ο παιχνίδι μας.

Για 7-8 μήνες παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, μετά πέσαμε λίγο και αυτό κόστισε. Χάσαμε μερικούς πόντους σε εκείνα τα επτά παιχνίδια αλλά αν σκεφτώ πώς παίξαμε κόντρα στην Λίβερπουλ και πώς φτάσαμε σε αυτόν τον τελικό, ίσως να έχανα μερικούς πόντους ακόμα.

Είναι ξεχωριστό το Ολίμπικο για μένα και θα είναι συγκινητικό που θα βρεθώ εκεί. Θα δω πολλά πρόσωπα που με αγάπησαν στα 20 χρόνια που ήμουν στην Ρώμη.

Τώρα είμαι στην Ίντερ και είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτή τη μεγάλη ομάδα, με αυτή τη μεγάλη ιστορία. Το Κύπελλο Ιταλίας είναι ένα τρόπαιο που λείπει εδώ και πολλά χρόνια από την Ίντερ, έχουμε προετοιμαστεί καλά για να το κατακτήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.