Ίντερ-Μίλαν 3-0: Η μία έβαζε η άλλη… έχανε (hls)

ΗΜίλαν έχανε ευκαιρίες και η Ίντερ αξιοποιούσε τις λιγότερες δικές της φτάνοντας σε νίκη 3-0 και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Οι ομάδες είχαν να διαχειριστούν το 0-0 του πρώτου αγώνα με το εκτός έδρας γκολ να μετράει στον θεσμό του κυπέλλου Ιταλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δημιουργούσε ευκαιρίες και η Ίντερ έδινε ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία τους στην αναμέτρηση με τον μαρτίνες να εκτελεί μετά από πάσα του Νταρμιάν. Η Μίλαν πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε ευκαιρίες με τους Λεάο, Κεσί, Τονάλι με σημαντικότερη όλων αυτή του κεσί στο 39′ όταν δε πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Πέρισιτς έβγαλε άμυνα με προβολή πάνω στη γραμμή της εστίας του εξουδετερωμένου Χαντάνοβιτς.

Ανάλογα αναποτελεσματική ήταν η Μίλαν και στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που η Ίντερ βρληκε ένα ακόμη γκολ από τον Γκόζενς μετά από ασίστ του Μπρόζοβιτς για να διαμορφώσει το 3-0. Η Ίντερ έχει θέση για τον τελικό της 11ης Μαΐου όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους-Φιορεντίνα.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.