Λάτσιο-Ουντινέζε 1-0: Άγγελος πρόκρισης ο Ιμόμπιλε! (hls)

Με γκολ του αρχισκόρερ της στην παράταση, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έκαμψε την αξιόμαχη Ουντινέζε και στα προημιτελικά του Κυπέλλου κοντράρεται με τη Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τρεις ευκαιρίες με τον Μουρίτσι στο 12′, στο 18 και στο 21′ έχοντας καλό ρυθμό έως το ημίωρο.

Από εκεί και πέρα ο σύλλογος από το Φρίουλι βγήκε από το καβούκι του, ζήτησε περισσότερα πράγματα απείλησε με σουτ του Σάμαρτζιτς στο 32′ ενώ στο 39′ είχε τη μεγάλη στιγμή με τον Σαξές, αλλά ο Μάρουσιτς κατάφερε να μπλοκάρει την προσπάθεια του Ιταλού επιθετικού με καταγωγή από τη Νιγηρία με σπουδαίο τάκλιν, με αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι “μπιανκονέρι” είχαν τις καλύτερες στιγμές αλλά ο Ρέινα δεν άφησε την ομάδα του Τσόφι να πανηγυρίσει γκολ, με την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση.

Ο Αρσλάν είχε δοκάρι σε φάουλ στο 98′ για να έρθει στο 106′ ο Ιμόμπιλε που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας να δώσει την πρόκριση με περίφημη λόμπα ύστερα από ασίστ του Κατάλντι. 

Έφτασε τα 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και χάρη σε αυτό οι Λατσιάλι προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν στο Σαν Σίρο το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Λάτσιο (4-3-3): Ρέινα, Λάτζαρι, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ (105′ Βάβρο), Μάρουσιτς(80′ Χιουσάι), Λέιβα (46′ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (αρχ.), Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον (103′ Ρομέρο), Μουρίτσι (71′ Ιμόμπιλε), Τζακάνι (46′ Μόρο)

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι

Ουντινέζε (3-5-2): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Πέρες (109′ Νάουτινκ), Ζέεχελααρ, Σοπί, Σάμαρτζιτς, Γιάγιαλο (77′ Αρσλάν), Γουάλας (αρχ.) (91′ Μακενγκό), Ουντότζι, Πουσέτο (109′ Νεστορόφσκι), Σαξές (67′ Μπέτο)

Προπονητής: Γκαμπριέλε Τσόφι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.