Μίλαν-Τζένοα 3-1: Mετά κόπων και βασάνων στα προημιτελικά (hls)

Για τρίτη σερί σεζόν στο Coppa Italia, η Μίλαν καταφέρνει να πάρει την πρόκριση μετά από τα 90 λεπτά αγώνα. Απέναντι στη Τζένοα που προηγήθηκε 1-0, χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Σεφτσένκο.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει την ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο και είχε δοκάρι με κεφαλιά του Κρούνιτς μετά από κόρνερ του Ρέμπιτς στο 4ο λεπτό και χαμένη ευκαιρία στο 12ο λεπτό με τον Μεσίας. Η Τζένοα προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Όστιγκαρντ και απο εκείνο το σημείο οι “γκριφόνε” έλεγξαν τον ρυθμό και δεν απειλήθηκαν καθόλου, αντιθέτως απείλησαν για το 0-2 στο 41ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πορτανόβα που πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Μενιάν.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ισοφάριση για τους “ροσονέρι” ήρθε στο 71ο λεπτό με εκπληκτική κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί δύο από τις αλλαγές του Στέφανο Πιόλι, ο Λεάο στο 102΄και ο Σαλεμάκερς στο 112΄ μετά από τη δεύτερη ασίστ του Ερναντές, έγραψαν το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.