Ίντερ: Ο Μπαρέλα προειδοποιεί την Γιουβέντους και αποκαλύπτει το μυστικό του

Ο Νίκολo Μπαρέλα προειδοποιεί τη Γιουβέντους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Supercoppa Italiana (22.00, Novasports).

Ο Μπαρέλα θυμήθηκε το «φανταστικό» 2021 και αποκάλυψε τους στόχους του για το μέλλον σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε λίγο πριν από την σέντρα του τελικού. «Ήταν μια φανταστική χρονιά, η οποία έγινε μοναδική από τη Serie A και το Euro. Τελείωσα τη χρονιά υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου και είμαι περήφανος για αυτό»

“Ελπίζω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια στο μέλλον, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παρόν και να παίξουμε το Supercoppa, απομένουν πολλά παιχνίδια πριν από το τέλος της σεζόν. Θέλω να κερδίσω το Supercoppa, όπως οι συμπαίκτες μου. Η Γιουβέντους κυριάρχησε στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον τους, αλλά είμαστε οι πρωταθλητές Ιταλίας και θέλουμε αυτό το κύπελλο».

Ο Μπαρέλα είναι ένας από τους καλύτερους χαφ στην Ιταλία και έχει ήδη αρκετή εμπειρία παρόλο που είναι μόλις 24 ετών. «Το μυστικό μου βρίσκεται πίσω από αυτό το παιδί που συνήθιζε να παρακολουθεί κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα με τον μπαμπά του. Προσπάθησα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα και μετά προπονήθηκα στο γήπεδο μέχρι το τέλος με όλη την ενέργεια και την αποφασιστικότητα του παίκτη που βλέπετε σήμερα. Αν μπορούσα να δώσω συμβουλές στον νεότερο εαυτό μου, πιθανότατα θα έλεγα να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, γιατί με τον χρόνο και την αποφασιστικότητα μπορεί κανείς πάντα να βελτιωθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.