Match Center
video
Γιουβέντους-Φροζινόνε 4-0: Πάρτι πρόκρισης στα ημιτελικά με χατ-τρικ Μίλικ! (highlights)
Η Γιουβέντους νίκησε εύκολα με 4-0 την Φροζινόνε στον τέταρτο και τελευταίο προημιτελικό του Ιταλικού Κυπέλλου και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Απριλίου για 36η φορά στην ιστορία της, για δυο ματς πρόκρισης στον τελικό της Ρώμης με αντίπαλο την Λάτσιο (ζευγάρι τελικού το 2017, με την ομάδα του Αλέγκρι νικήτρια). Το άλλο ματς, Φιορεντίνα-Αταλάντα.
Τεστ σοβαρότητας για Γούβε, Μπάρτσα, Γαλατάσαραϊ
Κάτω από ιδιαίτερες και όχι εύκολες συνθήκες τα αποψινά πλεονεκτήματα για Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραι. Οι υποδεέστεροι, ποιοτικά αντίπαλοί τους φαβούνται κι αγχώνονται λιγότερο για ότι προκίψει
video
Μίλαν-Αταλάντα 1-2: Πρόκριση στα ημιτελικά με ανατροπή!
Η Αταλάντα νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Μίλαν στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Μιλάνου και προκρίθηκε στα ημιτελικά για να αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα σε διπλά ματς τον Απρίλιο στο δρόμο για τον τελικό του Μαΐου της Ρώμης.
Ποδοσφαιρικός εγωισμός κι επιθετικό δόγμα!
Χωρίς περιθώρια λαθών και με την δυναμική στην επιθετική τακτική, τα αποψινά νοκ άουτ ματς του κυπέλλου Ιταλίας ενώ στα ντέρμπι του κυπέλλου Ελλάδος το ζητούμενο δεν είναι, στην παρούσα φάση, μόνον η πρόκριση!
video
Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 6-1 : Μια «Κυρία» ολοταχώς για την κούπα! (Highlights)
Βασιζόμενη στον ενθουσιασμό της και τα νέα πρόσωπα που θα την οδηγήσουν στα όνειρά της τα επόμενα χρόνια, Γιουβέντους προκρίθηκε κατά τρόπο επιβλητικό στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας νικώντας 6-1 τη Σαλερνιτάνα στο Πιεμόντε.
video
Ρόμα-Κρεμονέζε 2-1: Είδε κι έπαθε με τον κακό της “δαίμονα” (highlights)
Μνήμες του περυσινού αποκλεισμού από την Κρεμονέζε, ξύπνησαν στο "Ολίμπικο", μετά το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Στρόπα, αλλά οι "τζιαλορόσι" κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να κάνουν την ανατροπή, να νικήσουν 2-1 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου τους περιμένει η Λάτσιο
Προκλήσεις κι απωθημένα σε Παρίσι, Ρώμη και Καταλονία
Με την απαιτούμενη συγκέντρωση θα πάρουν απόψε αυτό που θέλουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Η βαθμολογική ανάγκη μπορεί να "δυναμώσει" τη Θέλτα και τη Γρανάδα και πιθανόν να δώσει μεγάλη ενέργεια στο ματς της Τζιρόνα.
video
Mίλαν-Κάλιαρι 4-1: Με περίπατο και κορυφαίο τον Ερναντέζ στα προημιτελικά! (highlights)
Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μιλάνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα-Σασουόλο. Δυο ασίστ ο τρομερός Ερναντέζ και δυο γκολ ο αναγεννημένος Γιόβιτς!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.