Θυμάστε τον Μπουονανότε; Έγινε είδωλο στη Χιλή και λατρεύτηκε!

Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε πήρε μεταγραφή στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και εκεί όχι μόνο βρήκε το ποδοσφαιρικό του "λιμάνι", αλλά… λατρεύτηκε.

Στα μέρη μας δεν… στέριωσε ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του – κάποτε – wonderkid του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και στη Χιλή όχι μόνο βρήκε το ποδοσφαιρικό του “λιμάνι”, αλλά… λατρεύτηκε. Μάλιστα ακόμα και ο πρόεδρος της Χιλής έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα μόλις γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση του από την Κατόλικα.

Ο Αργεντινός σκόραρε 29 γκολ και μοίρασε 30 ασίστ στα 169 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον χιλιανό σύλλογο, αποχαιρέτησε δακρυσμένος τον κόσμο και ο πρόεδρος της Χιλής – και φίλαθλος της Κατόλικα – Γκαμπριέλ Μπόριτς του έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα.

“Αγαπητέ Ντιέγκο, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε για όσα έκανες για την ομάδα μας και το πείσμα που είχες σε δύσκολες στιγμές. Για το ταλέντο σου και τις πολλές χαρές που μας έδωσε”, έγραψε ο πρόεδρος της Χιλής και ένωσε τη λύπη του για την αποχώρηση του Μπουονανότε με αυτή των χιλιάδων φιλάθλων της Κατόλικα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.