Μπόκα Τζούνιορς: “Καμπάνες” σε έξι παίκτες της

Η CONMEBOL τιμώρησε τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων, στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Ατλέτικο Μινέιρο, τον περασμένο Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, έξι παίκτες της αργεντίνικης ομάδας και δυο στελέχη της, τιμωρήθηκαν από την ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, για τους διαπληκτισμούς στη φυσούνα του γηπέδου της Ατλέτικο Μινέιρο, στο Μπέλο Οριζόντε. Οι Αργεντινοί ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα, όπου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Copa Libertadores και είχαν προσπαθήσει να μπουν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων.

Οι Κριστιάν Παβόν και Σεμπάστιαν Βίλα τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές, ενώ θα καταβάλουν πρόστιμο 30 χιλιάδων δολαρίων, ενώ ο Μάρκος Ρόχο τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και πρόστιμο 25 χιλιάδων δολαρίων. Ο Κάρλος Ισκιέρδο τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 20 χιλιάδων δολαρίων, ο Ντιέγκο Γκονζάλες τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 15 χιλιάδων δολαρίων, ενώ ο Χαβιέ Γκαρσία τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές και πρόστιμο δέκα χιλιάδων δολαρίων. Επίσης, τιμωρήθηκαν από την πλευρά της διοίκησης, οι Ραούλ Κασκίνι και Μαρσέλο Ντελγάδο, με πρόστιμο 30 χιλιάδων δολαρίων, ενώ τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε αγώνες της CONMEBOL για τα επόμενα δυο χρόνια. Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να καταθέσει έφεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.