Γκουαρντιόλα: “Ανασύνταξη…”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη αμέσως μετά την ήττα 1-0 από τη Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη αμέσως μετά την ήττα 1-0 από τη Ρεάλ στον  τελικό του Κυπέλλου. «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς είχαμε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση, αλλά η Ρεάλ κατάφερε να νικήσει», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο. Σαφώς και είναι καλύτερο να κερδίζεις από το να χάνεις, αλλά οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Και θα το κάνουμε. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Είναι μέρος του παιχνιδιού και η ήττα. Έχουμε έξι ματς μπροστά μας για να εξασφαλίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προετοιμαζόμαστε για τα ημιτελικά του Champions League με στόχο να φτάσουμε στον τελικό» είπε.

Δεν παρέλειψε να ρίξει τις αιχμές του για την τακτική της Ρεάλ και το σκληρό παιχνίδι των Μαδριλένων. «Καθένας μπορεί να αγωνίζεται όπως το επιθυμεί. Γι’ αυτό υπάρχει ο διαιτητής. Όταν έχεις χάσει, όλα ακούγονται σαν δικαιολογίες. Εμείς χάσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν έχασε την αισιοδοξία του. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα λάθη μας, να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είμαι βέβαιος, ωστόσο, πως αν μείνουμε ενωμένοι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα», δήλωσε ο Καταλανός μεσοαμυντικός.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.