Αμφίβολος ο Πουγιόλ για τον τελικό του Κυπέλλου

Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου.

Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και φέρει αντιμέτωπη των “μπλαουγκράνα” τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε μόλις το περασμένο Σάββατο από έναν τραυματισμό στο γόνατο, που είχε υποστεί τον Ιανουάριο, τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη “Βασίλισσα” και χρειάστηκε να αντικατασταθεί ύστερα από 58 λεπτά αγώνα, με πρόβλημα στο γόνατο.

«Θα είμαι σίγουρα εκεί, όμως δεν γνωρίζω αν θα παίξω» δήλωσε ο Πουγιόλ στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός άσος ήταν πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπου η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) επέτρεψε στην ομάδα του να διατηρήσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τη Ρεάλ. «Ένιωσα πολύ καλά το Σάββατο, ήμουν γεμάτος ενθουσιασμό και συγκίνηση», είπε ο Πουγιόλ. «Πέρασαν τρεις σκληροί μήνες, που ήταν πολύ δύσκολοι για μένα. Ήταν το τέλειο μέρος για να κάνω την επιστροφή μου. Στο πρώτο ημίχρονο αισθάνθηκα πραγματικά καλά, έως ότου άρχισα να έχω κάποια προβλήματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.