Έχασε η Μπαρτσελόνα!

Τη δεύτερη ήττα της στη σεζόν, αλλά ανώδυνη, γνώρισε η Μπαρτσελόνα, που έχασε με 3-1 από την Μπέτις.

Ανώδυνη ήττα από την Μπέτις με 3-1 γνώρισε η Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μπορεί να μην πήρε φυσικά την πρόκριση, καθώς οι “μπλαουγκράνα” την είχαν συντρίψει με 5-0 στο πρώτο ματς στο “Καμπ Νου”, αλλά αισθάνεται σε κάθε περίπτωση υπερήφανη.

Η Μπέτις, πρωτοπόρος της Σεγούντα Ντιβισιόν, είναι η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να νικήσει την Μπαρτσελόνα στη φετινή σεζόν (μετά τη Χέρκουλες) κι ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παρέμενε αήττητη στις τελευταίες… 28 αναμετρήσεις της. Μάλιστα, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Μολίνα (2′, 7′), Άρθου (45′) για τους γηπεδούχους και αυτό του Λιονέλ Μέσι στο 38′ για τους Καταλανούς.

Στο “Ριαθόρ”, η Αλμερία νίκησε για δεύτερη φορά τη Λα Κορούνια με 3-2 και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “4” του θεσμού. Αλμερία και Μπαρτσελόνα είναι το ένα “ζευγάρι” των ημιτελικών, ενώ η Σεβίλη περιμένει να μάθει την αντίπαλό της το βράδυ της Πέμπτης μετά τη ρεβάνς ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Η “βασίλισσα” είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.