Πέρασε με… περίπατο

Η Σεβίλη συνέτριψε 3-0 τη Βιγιαρεάλ και προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας έγινε η Σεβίλη, που συνέτριψε με 3-0 τη Βιγιαρεάλ. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 3-3, αλλά στον επαναληπτικό του “Σάντσεθ Πιθχουάν” η ομάδα του Μανθάνο δεν άφησε και πολλά περιθώρια στο “κίτρινο υποβρύχιο”.

Η Σεβίλη “χτύπησε” με ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (7′ Ρενάτο) και με δύο ακόμη στο δεύτερο μέρος (47′ Κανουτέ, 50′ Αλέξις), τελειώνοντας πρόωρα το ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου συνεχίζονται την Τετάρτη και την Πέμπτη και η Σεβίλη, κάτοχος του τροπαίου, περιμένει να μάθει την πιθανή αντίπαλό της ανάμεσα από τις Μπαρτσελόνα (κατά 99%, αφού έχει συντρίψει με 5-0 την Μπέτις στο πρώτο ματς), Ρεάλ ή Ατλέτικο και Λα Κορούνια ή Αλμερία.

ΣΕΒΙΛΗ (Μανθάνο): Χάβι Βάρας, Νταμπό, Ναβάρο, Αλέξις (59′ Κόνκο), Σέρχιο Σάντσεθ, Κάσερες, Ρομαρίκ (76′ Χεσούς Νάβας), Ζοκορά, Ρενάτο, Κανουτέ (72′ Περότι), Νεγρέδο
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Γαρίδο): Ντιέγκο Λόπεθ, Σισίνιο, Γκονσάλο, Μουσάκιο, Καταλά (62′ Ρουμπέν), Χοάν Οριόλ, Κάνι (74′ Καπντεβίλα), Μπόρχα Βαλέρο, Ρόσι, Άλτιντορ (62′ Μπρούνο), Μοντέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.